Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εγκαινίασε τον ξενώνα Aχλαδοκάμπου

Σήμερα Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος παρουσία αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων ,Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών εγκαινίασε τον Ξενώνα Αχλαδοκάμπου.

Ένα έργο που θα δώσει πνοή σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Άργους Μυκηνών και θα αναβαθμίσει τον χειμερινό τουρισμού του τόπου. Ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού, δίπλα στη κεντρική πλατεία του, με μεγάλες αυλές και κήπο ενώ διαθέτει 6 δίκλινα δωμάτια, αίθουσα πρωινού και όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενώνα.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που εγκαινιάζουμε σήμερα ένα έργο που θα δώσει ώθηση στην επισκεψιμότητα και τον τουρισμό στις ορεινές περιοχές. Ο Ξενώνας αποτελεί άλλη μια απάντηση σε όλους όσοι μας κατηγόρησαν πως δεν επιτελείται έργο στα χωριά μας. Η αναμόρφωση του Δήμου ξεκίνησε από το κέντρο του και θα προχωρήσει δυναμικά εως το πιο απομακρυσμένο χωριό, με καλή οικονομική διαχείριση και σεβασμό σε όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν»

Ο Ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού, δίπλα στη κεντρική πλατεία του, με μεγάλες αυλές και κήπο με τραπεζάκια εξωτερικού χώρου. Στο ισόγειο, ο χώρος υποδοχής και το καθιστικό με το τζάκι είναι ο ιδανικός τόπος για την απόλαυση του πρωινού αλλά και σημείο συνάντησης και συζητήσεων με την συντροφιά ενός καφέ ή ενός ποτού.

Λίγα σκαλιά πιο πάνω τα 5 δωμάτια του ξενώνα, σε γήινους χρωματικούς τόνους θα αποζημιώσουν τους επισκέπτες με σπάνιες στιγμές χαλάρωσης, σε ιδανικές συνθήκες άνεσης με αυτόνομη θέρμανση, WI FI, Ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, είδη περιποίησης.

 

 

 

 

 

 


Ξενώνας Αχλαδοκάμπου

No description.Please update your profile.

Call Now ButtonCall us: +302751081300